Tko je 20-godišnjakinji u mjesec dana s tekućeg računa pokrao oko 29.000 kuna? Foto: Ilustracija

Tko je 20-godišnjakinji u mjesec dana s tekućeg računa pokrao oko 29.000 kuna?

VV | 4.6.2020. u 19:00h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu 50-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj jučer, 3. lipnja u Uršulinskoj ulici u Varaždinu otuđio bicikl marke „Scott“. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Ivanec zaprimila je kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj jučer, 3. lipnja tijekom noći iz nezaključanog spremnika jednog radnog stroja u Žarovnici  u zaseoku „Kučeji“ otuđio više desetaka litara goriva. Visina materijalne štete procjenjuje se na više  stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu 20-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 13. travnja do 11. svibnja na području grada Varaždina podignuo i otuđio sa tekućeg računa jedne banke novac u iznosu od oko 29.000 kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.