Suđenje Srnec na trenutak prekinuto jer je pozlilo vještakinji dok je gledala fotografije žrtve

Napisao/la: Ivica Kruhoberec -
Suđenje Srnec na trenutak prekinuto jer je pozlilo vještakinji dok je gledala fotografije žrtve Foto: Krešimir Đurić

Suslušavanjem vještakinje Andrine Kopar, nastavljeno je suđenje Smiljani Srnec, koja je optužena za ubojstvo sestre Jasmine Dominić, čije je truplo nađeno u škrinji za duboko zamrzavanje u Palovcu.

Nakon što je Tomislav Brđanović, predsjednik sudskog vijeća Županijskog suda u Varaždinu, pročitao detaljan nalaz obdukcije u kojem stoji da je Dominić umrla nasilnom smrću uslijed pet šest udaraca u lijevu stranu glave, odnosno čelo i iznad čela, vještakinja je dodala da  drugih ozlijeda nije bilo. 

Na upit branitelja tko je uzeo bris s lakta oštećene, vještakinja je rekla da je to učinila policija, ali da se toga ne sjeća. Policija je napravila i fotografije ozlijeda. 

- Glava, lice vrat i dio prsišta bili su umrljani krvlju - rekla je vještakinja nakon čega je javnost morala napustiti sudnicu zbog toga jer joj je pozlilo dok je gledala fotografije žrtve, a njezino ispitivanje će se nastaviti na idućoj raspravi, dok je u nastavku saslušana vještakinja kemijske struke  o tragovima trenutnog ljepila s kojim je bio slijepljen poklopac škrinje.

- Vjerojatno je trebalo više ljepila jer se radi o površini duljine 2,4 metara - rekla je vještakinja.

Suđenje se nastavlja u podne u 12 sati kada će se saslušati iskazi novih svjedoka.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.

Varaždinske-vijesti.hr koriste kolačiće (eng. Cookies) radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu prihvaćate korištenje kolačića.