Stigli detalji o nesreći u kojoj je preminuo 21-godišnjak, pijani vozač prošao bez ozljeda Foto: Ilustracija

Stigli detalji o nesreći u kojoj je preminuo 21-godišnjak, pijani vozač prošao bez ozljeda

VV | 22.7.2022. u 10:29h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

U četvrtak, 21. srpnja 2022. godine oko 21,18 sati u naselju Zebanec Selo, došlo je do prometne nesreće u kojoj 20-godišnji vozač (mladi vozač) osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola u količini od 1,76 g/kg, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste (zavoj) i vidljivosti (noć).

Zbog toga je u lijevom zavoju vozilom sišao izvan kolnika udesno, gdje je prednjim kotačem udario u rubni kamen te u nastavku kretanja u zemljanu površinu, nakon čega je došlo do višestrukog prevrtanja vozila.

U osobnom automobilu nalazilo se dvoje putnika, 20 i 21-godišnjaci.

Nažalost, 21-godišnji putnik preminuo je u vozilu hitne pomoći prilikom prijevoza u Županijsku bolnicu Čakovec.

Privatnim vozilom u Županijsku bolnicu Čakovec prevezen je 20-godišnji putnik, dok će se ozljede okvalificirati naknadno. Vozač u prometnoj nesreći nije zadobio ozljede.

Na Odjelu Županijske bolnice Čakovec nad mrtvim tijelo 21-godišnjeg putnika obavit će se sudska obdukcija.

Zbog počinjenja kaznenog djelo "Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu" 20-godišnji vozač je uhićen i doveden u prostorije Policijske uprave međimurske te će tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku.

Tijekom obavljanja očevida u vremenu od 22,35 do 00,35 sati dio ulice u naselju Zebanec Selo bio je zatvoren za sav promet, te se odvijao okolnim ulicama.