Spremišta privatnih poduzeća i vikendice na meti lopova proteklih dana Foto: Ilustracija

Spremišta privatnih poduzeća i vikendice na meti lopova proteklih dana

Varaždinske vijesti | 14.6.2019. u 11:41h | Objavljeno u Crna kronika

Od 20. svibnja do 13. lipnja u Trakošćanu, predio zvani „Čemernica“, nepoznati je počinitelj provalio u betonsko spremište vlasništvo poduzeća za gospodarenje šumama, iz kojeg je otuđio agregat. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 10. do 13. lipnja u Možđencu, predio zvani „Bregi“, nepoznati je počinitelj provalio u četiri vikendice u vlasništvu muškaraca starosti 76, 60, 66 i 60 godina. U Iz vikendicama je porazbacao stvari i otuđio nekoliko inox bačvi, više boca raznih alkoholnih pića, agregat za struju. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 12. do 13. lipnja u Tomaševcu Biškupečkom, nepoznati je počinitelj provalio u spremište jednog poduzeća, iz kojeg je otuđio razni električni alat. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u