Serija krađa bicikala u Varaždinu, u Ivancu ukradeni akumulatori

vv | 24.9.2024. u 16:11h | Objavljeno u Crna kronika

U ponedjeljak 23. rujna, u Ivancu, nepoznati je počinitelj sa dvorišta jednog poduzeća otuđio nekoliko akumulatora. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 120 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U ponedjeljak 23. rujna, u ulici Frana Supila u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz zgrade otuđio bicikl u vlasništvu 29-godišnjakinje. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 150 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U ponedjeljak 23. rujna, u ulici Matije Antuna Reljkovića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz držača za bicikle otuđio nezaključani bicikl u vlasništvu 46-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 250 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu 21. rujna, u Aleji kralja Zvonimira u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz držača za bicikle otuđio zaključani bicikl u vlasništvu 48-godišnjakinje. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.