Provalnici "ordinirali" u Cestici, Vinici, Brezničkom Humu i Tomaševcu Foto: ilustracija

Provalnici "ordinirali" u Cestici, Vinici, Brezničkom Humu i Tomaševcu

I.D./Varaždinske vijesti | 24.5.2019. u 18:37h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o provalama i krađama koje su se dogodile proteklih dana.

Tako je od 22. do 23. svibnja nepoznati počinitelj provalio u prostorije Udruge mladih Hiperaktivni Cestica u Dravskoj ulici u Cestici te otuđio televizor, metalni nosač za rasvjetu i razna alkoholna pića. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Noćas, 24. svibnja oko 1.20 sati, nepoznati je počinitelj provalio u prostor benzinske pume u Zagrebačkoj ulici u Tomaševcu i otuđio razne cigarete. Visina materijalne štete utvrdit će se inventurom. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

U vremenu od 20. do 23. svibnja u Ulici Vladimira Nazora u Vinici, nepoznati je počinitelj iz kuće u vlasništvu 80-godišnjakinje otuđio novac i zlatni nakit. Prema izjavi oštećene, materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Jučer, 23. svibnja, oko 18 sati u Brezničkom Humu dvije nepoznate ženske osobe su ušle u kuću u vlasništvu 57-godišnjaka te iz jedne od prostorija otuđile iznos od nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počiniteljica.

Označeno u