Provaljeno u kuću, ukraden novčanik iz auta i novci iz trgovine u Varaždinu Foto: Ilustracija

Provaljeno u kuću, ukraden novčanik iz auta i novci iz trgovine u Varaždinu

VV | 23.8.2021. u 16:34h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom noći 19./20. kolovoza u Čakovečkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 61-godišnjaka. Otuđeni predmeti i visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

U petak, 20. kolovoza oko 13 sati, na ulici ispred kuće u Krapinskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz nezaključanog osobnog vozila, otuđio torbicu u kojoj se nalazio mobitel te novčanik s dokumentima i novcem. Torbica s novčanikom i dokumentima je naknadno pronađena od strane jedne građanke te vraćena oštećenoj vlasnici, dok nedostaje mobitel i novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 20. kolovoza oko 15.50 sati, nepoznati je muškarac ušao u trgovinu u Vodnikovoj ulici u Varaždinu te otuđio iznos od preko tisuću kuna, vlasništvo 52-godišnje zaposlenice. Policijski službenici rade na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.