Provalio u medicinsku ordinaciju Doma za starije i nemoćne i ukrao lijekove

VV | 1.6.2021. u 12:07h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne osnovne škole u Jalžabetu, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 28. do 31. svibnja provalio u prostorije škole. Visina materijalne štete kao i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne zdravstvene ustanove, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 29. do 31. svibnja u Zavojnoj ulici u Varaždinu provalio u medicinsku ordinaciju u kojoj je porazbacao stvari i otuđio nekoliko kutija lijekova. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu 15-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 31. svibnja u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu ispred jednog ugostiteljskog objekta otuđio bicikl marke „Trek MTB“. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u