Provale u županiji: Kralo se gorivo, lovačke puške, alkohol, zvučnici...

| 4.4.2022. u 21:29h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom noći 31. ožujka/1. travnja, u Varaždinskoj ulici u Nedeljancu, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu za prodaju oružja. Ulaskom u trgovinu provalio je i u izložbene ormare za oružje te otuđio nekoliko lovačkih puški, pištolje, zračnu pušku i drugo. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 1. do 2. travnja u Gornjem Vratnu, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije jednog sportskog kluba te otuđio plinsku bocu, prijenosni zvučnik i razna alkoholna i bezalkoholna pića. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju, 3. travnja, na gradilištu u Donjem Ladanju, nepoznati je počinitelj provalio u spremnik goriva radnog stroja u vlasništvu poduzeća iz Varaždina te istočio nekoliko desetaka litara dizel goriva u kanistre, koje je potom ostavio i udaljio se s mjesta događaja. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe trgovine u ulice Ankice Opolski, da je nepoznata ženska osoba iz trgovine otuđila razne kozmetičke proizvode, sredstva za čišćenje i aparat za njegu lica. Visina materijalne štete procjenjuje se na preko tisuću kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.