Provale na sve strane: Ukradeni novac, mobitel, parfemi, bicikl i motorna pila Foto: VV arhiva / ilustracija

Provale na sve strane: Ukradeni novac, mobitel, parfemi, bicikl i motorna pila

Varaždinske vijesti | 24.4.2023. u 18:40h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof dovršili su kriminalističko istraživanje nad rumunjskim državljaninom starosti 41 godina. Utvrđeno je da je 21. travnja u Varaždinskoj ulici u Novom Marofu, ušao u ured jednog trgovačkog društva i iz ladice otuđio novac u iznosu od oko 1.000 eura. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 41-godišnjaka podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom noći 20/21. travnja u mjestu Gornje Vratno, nepoznati počinitelj je iskoristio noćni odmor 30-godišnjaka iz otključane kuće otuđio novac. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 600 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U utorak, 18. travnja u Ulici Miroslava Krleže u Varaždinu, nepoznati počinitelj je s prostora blagajnog pulta jedne trgovine otuđio službeni mobitel. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 150 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 5. do 22. travnja u Preloškoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u šupu u vlasništvu 56-godišnjaka i otuđio bicikl. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 200 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 22. travnja u Optujskoj ulici u Varaždinu, nepoznati počinitelj iz jedne trgovine otuđio oko 15-ak komada parfema. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 1.000 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju, 23. travnja u Labinskoj ulici u Varaždinu, nepoznati počinitelj iskoristio nepažnju 69-godišnjaka i iz otvorene garaže otuđio motornu pilu. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 400 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su četiri prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Donjem Vratnu, Trnovcu Bartolovečkom i u dva slučaja u Varaždinu.

Označeno u