Provale na Badnjak i Božić: Ukradena plinska boca, snimač nadzornih kamera i monitor u Varaždinu

VV | 27.12.2021. u 11:00h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom noći 23./24. prosinca u Turčinu, u hodniku stambeno-poslovne zgrade, nepoznati je počinitelj provalio u samoposlužni aparat za tople napitke u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Ivanečkom Naselju te otuđio kazete s novcem. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 24. prosinca oko 0.20 sati u Lipovniku, nepoznati je počinitelj provalio u radni stroj u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Varaždinu te otuđio nekoliko stotina litara dizel goriva. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U petak, 24. prosinca tijekom večernjih sati u Možđencu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 52-godišnjakinje te otuđio bankovnu karticu. Visina materijalne štete nastala oštećenjem procjenjuje se na nekoliko stotina kuna, dok je oštećena blokirala otuđenu bankovnu karticu. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od od 1. studenog do 25. prosinca, nepoznati je počinitelj provalio u kuću na Trgu Pavla Štoosa u Varaždinu, u vlasništvu 56-godišnjakinje te otuđio plinsku bocu, snimač nadzornih kamera i monitor. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 25. prosinca oko 18.40 sati, nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u kiosk u ulici Julija Merlića u Varaždinu, kojom prilikom je odustao od daljnje namjere. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u