Provale i krađe u Cerju Tužnom, Bartolovcu i Varaždinu, ukraden nakit, alati, bicikli...

vv | 13.5.2024. u 19:20h | Objavljeno u Crna kronika

U razdoblju od 9. do 10. svibnja, u mjestu Cerje Tužno, nepoznati počinitelj je provalio u objekt u vlasništvu jednog poduzeća iz kojeg nije ništa otuđio. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 10. svibnja, u mjestu Bartolovec, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 80-godišnjakinje i otuđio zlatni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 1600 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 7. do 11. svibnja, u Varaždinu, nepoznati počinitelj je provalio u teretni automobil u vlasništvu jednog poduzeća i otuđio visokotlačni perač, dvije bušilice i razni priručni alat. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 1500 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 10. svibnja, kod Trga Pavla Štosa u Varaždinu, nepoznati počinitelj je iz dvorišta otuđio bicikl u vlasništvu 40-godišnjaka. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju, 12. svibnja, u Varaždinu, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt i otuđio novac. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.