Provale i krađe na Sveta tri kralja: Na parkiralištu u Varaždinu ukradeno gorivo iz teretnog vozila

VV | 7.1.2022. u 14:00h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog građevinskog poduzeća, kojom prijavljuje da je od 4. do 5. siječnja, nepoznati počinitelj na prostoru gospodarske zone Brezje provalio u jedan kontejner na gradilištu iz kojeg je otuđio jedan ormarić. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 60-godišnjaka, kojom prijavljuje da je 5. siječnja u večernjim satima, nepoznati počinitelj u Varaždinskoj ulici u Gornjem Vratnu iskoristio nepažnju oštećenog i iz vozila mu otuđio mobitel i novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je od 5. do 6. siječnja, nepoznati počinitelj u ulici Vesne Parun u Varaždinu na parkiralištu provalio u rezervoar teretnog vozila iz kojeg je otuđio gorivo. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 35-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je 6. siječnja, nepoznati počinitelj u ulici Ivana Padovca u Varaždinu u jednom ugostiteljskom objektu iskoristio nepažnju oštećene i otuđio joj novčanik sa dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 16-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je 6. siječnja u jutarnjim satima, nepoznati počinitelj na Trgu Slobode u Varaždinu u crkvi iskoristio nepažnju oštećene te joj otuđio jaknu i mobitel. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.