Provale i krađe, a najveći plijen odnio lopov u Vinogradima Ludbreškim

| 10.6.2024. u 17:13h | Objavljeno u Crna kronika

U razdoblju od 19. svibnja do 7. lipnja, u Malom Bukovcu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 49-godišnjaka, iz koje nije ništa otuđio. Visina materijalne štete nastale provalom utvrditi će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 20. ožujka do 5. lipnja, u Prigorcu, u predjelu zvanom "Šuma Ivančica" nepoznati je počinitelj u šumi porušio i otuđio stabla u vlasništvu 52-godišnjakinje. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U četvrtak, 6. lipnja, kod Kapucinskog trga u Varaždinu, nepoznati počinitelj je iz stalka za bicikle otuđio zaključani bicikl u vlasništvu 43-godišnjaka. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 250 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 1. do 7. lipnja, u Vinogradima Ludbreškim, nepoznati je počinitelj iz obiteljske kuće u vlasništvu 77-godišnjaka otuđio novac i razni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 30. svibnja do 3. lipnja, u Ivancu, nepoznati je počinitelj iz kombi vozila otuđio tablet. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 8. lipnja, kod Kapucinskog trga u Varaždinu, nepoznati počinitelj je otuđio zaključani bicikl u vlasništvu 45-godišnjakinje. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 4. do 8. lipnja, u Gospodarskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u osobni automobil u vlasništvu 49-godišnjaka i otuđio novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju, 9. lipnja, u mjestu Martinić, nepoznati je počinitelj iz garaže otuđio dvije motorne pile i motorni trimer u vlasništvu 30-godišnjaka. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

​U subotu, 8. lipnja, u ugostiteljskom objektu u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 31-godišnjaka. Prema izjavi oštećenog, materijalna šteta procjenjuje se na oko 250 eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.