Provale diljem županije: U Podvorcu iz vikend kuće ukradene kosilice i motorni trimer

VV | 25.4.2022. u 17:56h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom noći 21./22. travnja u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije poduzeća sa sjedištem u Zagrebu te otuđio iznos od desetak tisuća kuna i nekoliko mobitela. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 21. do 22. travnja u Zbelavi, nepoznati je počinitelj provalio u proizvodnu halu u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Trnovcu te otuđio električne kablove, svjetiljke i druge predmete. Visina materijalne štete procjenjuje se na desetak tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 22. travnja tijekom prijepodnevnih sati u Radešiću, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 61-godišnjaka te otuđio novac i razni zlatni nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja navedenog kaznenog djela.

U vremenu od 22. do 23. travnja u Habdelićevoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u metalni kontejner građevinskog poduzeća sa sjedištem u Koretincu te otuđio motorne pile. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U vremenu od 15. prosinca 2021. do 23. travnja 2022. godine u Podvorcu, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 74-godišnjaka. Tom je prilikom otuđio kosilice i motorni trimer. Visina materijalne štete procjenjuje se na dvadesetak tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.