Provale diljem županije, nestali suhomesnati proizvodi, pile, zlatnina... Foto: ilustracija

Provale diljem županije, nestali suhomesnati proizvodi, pile, zlatnina...

Varaždinske vijesti | 14.12.2020. u 19:46h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o provalama i krađama koje su se dogodile proteklih dana.

Tijekom noći 10./11. prosinca u Kalničkoj Kapeli, nepoznati je počinitelj ušao u otvorenu garažu na dvorištu obiteljske kuće u vlasništvu 60-godišnjaka te provalio u osobno vozilo. Tom je prilikom ispreturao stvari, a materijalna šteta nastala oštećenjem procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja navedenog kaznenog djela.

U vremenu od 10. do 11. prosinca u Karlovcu Ludbreškom, nepoznati je počinitelj provalio u zaključanu garažu i sušaru za meso u vlasništvu 75-godišnjakinje te otuđio više desetaka komada raznih domaćih suhomesnatih proizvoda. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 3 000 kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 11./12. prosinca u Međimurskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije jednog sportskog kluba i otuđio dalekozore, noćnu optiku, laserski daljinomjer, motorne trimere, motorne pile i drugo. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja navedenog kaznenog djela.

U subotu, 12. prosinca u Varaždinskoj ulici u Jakopovcu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 68-godišnjaka i otuđio novac i zlatni nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U subotu, 12. prosinca tijekom poslijepodnevnih sati, u Dravskoj ulici u Bartolovcu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 57-godišnjaka. Tom je prilikom otuđio razni zlatni nakit u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u