Prošlog tjedna se krale torbe i mobiteli, ali i motorna pila

VV | 1.8.2022. u 15:21h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 31-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 29. srpnja u ulici Miroslava Krleže u Varaždinu provalio u automobil iz kojeg je otuđio torbu. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 21-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 30. srpnja u ulici Graberje iskoristio odsutnost istog i otuđio mu mobitel. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 49-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 31. srpnja u Vodovodnoj ulici u Varaždinu sa dvorišta kuće otuđio motornu pilu. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.