Prosila novac od 84-godišnjakinje u Koškovcu, na kraju ukrala nekoliko tisuća kuna Foto: Ilustracija

Prosila novac od 84-godišnjakinje u Koškovcu, na kraju ukrala nekoliko tisuća kuna

VV/MN | 15.7.2020. u 16:33h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Jučer, 14. srpnja oko 10.30 sati, nepoznati je počinitelj ušao u dvorište u ulici Vinka Međerala u Varaždinu i s verande kuće otuđio mobitel u vlasništvu 41-godišnjakinje te torbicu s osobnim i bankovnim dokumentima, novcem, ključevima vozila i mobitelom u vlasništvu 36-godišnjakinje. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 14. srpnja oko 18.30 sati na igralištu u ulici Petra Preradovića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj s klupe uz igralište, otuđio mobitel u vlasništvu 17-godišnjaka. Materijalna se šteta procjenjuje na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Jučer, 14. srpnja oko 17 sati u Koškovcu, nepoznata je ženska osoba okrala 84-godišnjakinju. Navedena je došla s malim djetetom u kuću oštećene te je zamolila da joj da novac. Oštećena je žena uzela novčanik iz ladice i dala nepoznatoj 10 kuna i pospremila novčanik u ladicu. Na to je navedena zatražila da joj da i vrećicu za stvari, a kad je oštećena otišla u drugu prostoriju po vrećicu, iz novčanika joj otuđila iznos od nekoliko tisuća kuna i s djetetom pobjegla iz kuće. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počiniteljice ovog kaznenog djela.