Pronašli krivca za seriju krađa i provala u Varaždinu, Cestici i Vinici Bregu?

VV | 28.7.2022. u 21:00h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom iz Varaždina. Sumnja se da je od 21. do 24. travnja ove godine u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu provalio u prostorije jednog poduzeća kojem je sjedište u Zagrebu. Iz prostorija je otuđio novac u iznosu od nekoliko tisuća kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog podnijeta je kaznena prijava za kazneno djelo Teške krađe provaljivanjem nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom iz Gornjeg Vratna. Sumnja se da je na širem varaždinskom području počinio više kaznenih djela krađe i teške krađe.

Sumnja se da je 23. srpnja u večernjim satima otuđio električni bicikl u Vrazovoj ulici u Varaždinu.

Sumnja se da je od 25. srpnja u ulici Motičnjak u Varaždinu provalio u osobno vozilo iz kojeg je otuđio torbicu.

Sumnja se da je 16. lipnja u Creskoj ulici u Varaždinu provalio u prostorije jednog poduzeća iz koje je otuđio više raznih uređaja.

Sumnja se da je 16. lipnja u Međimurskoj ulici u Varaždinu provalio u osobno vozilo iz kojeg je otuđio novac.

Sumnja se da je od 14. do 21. svibnja u Vinogradskoj ulici u Donjem Vratnu provalio u vikendicu iz koje je otuđio televizor i alkoholna pića.

Sumnja se da je od 19. do 25. travnja u Cestici provalio u kuću iz koje je otuđio alkoholna pića.

Sumnja se da je od 6. do 11. ožujka u Vinici Bregu provalio u vikendicu iz koje je otuđio alkoholna pića.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog podnijete su kaznene prijave za počinjena kaznena djela Krađe i Teške krađe provaljivanjem nadležnom državnom odvjetništvu.