Prometne nesreće u Varaždinu i Presečnom, u Varaždinu nastradao biciklist

VV | 4.5.2022. u 19:51h | Objavljeno u Crna kronika

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 3. svibnja oko 14.25 sati u Varaždinu ozlijeđena je jedna osoba. Biciklom je pješačkom biciklističkom stazom upravljao 42-godišnjak.

Upravljao je iz smjera Hallerove ulice u smjeru ulice Braće Radić. Dolaskom do raskrižja sa Trakošćanskom ulicom uključio se u promet preko obilježenog pješačkog prijelaza, a da nije propustio sva vozila koja se kreću cestom na koju se uključuje.

Tom prilikom je došlo do udara prednjeg djela vozila kojim je upravljala 53-godišnja žena u bicikl. Uslijed udara biciklist je pao na kolnik i zadobio ozljede. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 3. svibnja oko 15.40 sati na državnoj cesti D-3 u Presečnom ozlijeđena je jedna osoba.

Muškarac starosti 52 godine je zaustavio teretno vozilo na kolniku ceste iz razloga jer je vozilo ispred skretalo u lijevo, kojom prilikom je 36-godišnjakinja također zaustavila osobno vozilo, nakon čega je teretnim vozilom 40-godišnjak zob neprilagođene brzine prednjim djelom udario u stražnji dio zaustavljenog osobnog vozila.

Osobno vozilo je nakon udara odbačeno u naprijed i udarilo u zadnji dio teretnog vozila. Ozljede je zadobila vozačica osobnog vozila starosti 36 godina, te joj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine će se ozljede okvalificirati naknadno.