Prometne nesreće u Kućanu Marofu, Gačicama i Jalkovcu, ozlijeđene tri osobe Foto: Ilustracija

Prometne nesreće u Kućanu Marofu, Gačicama i Jalkovcu, ozlijeđene tri osobe

VV | 14.9.2020. u 20:37h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 11. rujna oko 13.40 sati u Kućan Marofu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Muškarac starosti 50 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Varaždinske ulice u smjeru Marofske ulice. Brzinu vozila nije prilagodio stanju i uvjetima na kolniku, te je prednjim djelom vozila udario u zadnji dio osobnog vozila kojim je do tada ispred njega upravljala 55-godišnjakinja. Ozljede je zadobila vozačica, te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

U petak, 11. rujna u 18.30 sati van naseljenog mjesta na županijskoj cesti u Gačicama, u prometnoj nesreći ozlijeđena je jedna osoba. Dijete starosti 12 godina upravljalo je biciklom bez zaštitne kacige iz smjera Gačica u smjeru Lukavca. U nizbrdici izgubio je nadzor nad biciklom i pao na kolnik, te je zadobio ozljede. Medicinska pomoć pružena mu je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

U subotu, 12. rujna oko 2.25 sati u Jalkovcu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Mladić starosti 20 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.13 g/kg. Upravljao je ulicom Braće Radića u smjeru Nove ulice. Brzinu vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste te uvjetima prometovanja prilikom čega je izgubio nadzor nad upravljačem vozila i izletio van kolnika, gdje je udario u betonsku ogradu. U prometnoj nesreći ozljede je zadobio 20-godišnji suputnik u vozilu. Medicinska pomoć mu je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.