Policija ulovila 24-godišnjaka zbog teške krađe tenisica i 23-godišnjaka zbog krađe alkohola

vv | 20.2.2024. u 11:46h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe.  On je, kako se sumnja 14. siječnja provalio u obiteljsku kuću u Donjem Vratnu gdje je otuđio dva para tenisica u vlasništvu 65-godišnjakinje. Protiv njega će se podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe. On je, kako se sumnja 2. prosinca, iz jedne trgovine u Varaždinu otuđio dvije boce alkoholnog pića. Protiv njega će se podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

U razdoblju od 13. do 19. veljače, u Zadarskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz zgrade otuđio bicikl u vlasništvu 52-godišnjakinje. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina eura. Policijski službenici nastavljaju rad u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.