Policija privela mladiće zbog pucanja, kod njih pronašli i marihuanu Foto: VV arhiva / ilustracija

Policija privela mladiće zbog pucanja, kod njih pronašli i marihuanu

Varaždinske vijesti | 25.9.2020. u 09:27h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladića starosti 26 i 27 godina.

- Sumnja se da su jučer, 24. rujna, oko 00.15 sati na Motičnjaku u Varaždinu vatrenim oružjem pucali i gađali jednu limenku, kojom prilikom su navedeno gađanje primijetili policijski službenici. Odmah nakon uočavanja policijski službenici su upalili svjetlosne signale i zaustavili osobno vozilo kojim su se počeli udaljavati osumnjičeni. Prilikom udaljavanja 27-godišnjak je kroz prozor odbacio vatreno oružje. Nakon što su se osobnim vozilom na znak policije zaustavili, te je muškarac starosti 27 godina počeo vrijeđati policijske službenike i pružao je otpor, te su nad njim uporabljena sredstva prisile, nakon čega su oboje privedeni u prostorije policije na kriminalističko istraživanje - priopćila je varaždinska policija.

Temeljem naredbe Općinskog suda policijski službenici pretražili su stanove i druge prostorije kojima se koriste osumnjičeni, a tom je prilikom pronađeno 0,4 grama marihuane.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih policijski službenici podnijeli su Optužne prijedloge.

Označeno u