Nesreća se dogodila jutros oko 6.50 sati na županijskoj cesti između Nove Vesi Petrijanečke i Varaždina Foto: Foto agencija Sjever

Policija o detaljima jutrošnje prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 34-godišnjak

Varaždinske vijesti/PU Varaždinska | 18.2.2021. u 16:04h | Objavljeno u Crna kronika

iz varaždinske Policijske uprave stiglo je izvanredno priopćenje vezano uz prometnu nezgodu koja se jutros oko 6 sati i 50 minuta dogodilla na županijskoj cesti između Nove Vesi Petrijanečke i Varaždina, a u kojoj je smrtno stradao 34-godišnjak.

Kako navodi policija mladić u dobi od 22 godine upravljao je osobnim vozilom iz smjera Nove Vesi Petrijanečke u smjeru Varaždina. Prilikom izlaska iz oštrog lijevog zavoja, započeo je pretjecanje za sad nepoznatog vozila, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti na siguran način.

Pritom je u kočenju, prednjim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 34-godišnjak. Od siline udara oba su vozila sletjela na zemljanu površinu uz kolnik, pri čemu se vozilo 34-godišnjaka djelomično zapalilo. 

Nesretni je 34-godišnjak teško ozlijeđen te je po ekipi Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije prevezen u Opću bolnicu Varaždin, gdje je nakon pokušaja reanimacije preminuo, navodi se u polcijskom priopćenju.