Pokušali ukrasti novac iz blagajne, izgurali su prodavačicu i pobjegli nakon neuspjelog pokušaja

VV | 6.12.2021. u 12:17h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

U petak, 3. prosinca oko 17.30 sati u trgovini na Trgu kralja Tomislava u Varaždinu, dvojica nepoznatih muškaraca, počinili su tešku krađu u pokušaju. Navedeni su ušli u trgovinu te je jedan od njih započeo razgovor s prodavačicom u namjeri odvraćanja pažnje, dok je drugi za to vrijeme prišao pultu s blagajnom, istu otvorio i pokušao uzeti novac. U tome ga je spriječila prodavačica koja je došla do blagajne i zatvorila je te pokušala muškarce onemogućiti u bijegu iz trgovine. Isti su je pritom izgurali s vrata i udaljili se u nepoznato. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 2. do 3. prosinca, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u ulici Vatroslava Lisinskog u Varaždinu te otuđio iznos od nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 2./3. prosinca u Marčanu, nepoznati je počinitelj provalio u mesnicu u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Vrgorcu i otuđio novac, pršut te više kilograma raznih mesnih proizvoda. Visina materijalne štete utvrdit će se inventurom. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.