Piromanka podmeće požar u Varaždinu?!

Varaždinske vijesti | 12.11.2018. u 08:23h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Sinoć poslije 19 sati buknuo je požar na balkonu prizemnoga stana stambene zgrade u varaždinskoj Kozarčevoj ulici broj 26, koji su na poziv zabrinutih stanara vatrogasci uspješno ugasili. Na poprištu paljevine vidjeli su se dijelovi namještaja stana u vlasništvu N.R. (1976.), kao i razbijena stakla na prozorima i vratima balkona.

- Ovo je već 11. puta da zovemo vatrogasce i policiju, jer ona lomi i cijepa dijelove namještaja i njime potpaljuje otvorenu vatru po stanu i na balkonu - kažu stanari susjednih stanova, koji već mjesecima muku muče sa susjedom piromankom.

pozar_2.jpg

- Svakodnevno se iz toga stana čuje neopisiva buka i galama, a ako netko od susjeda priupita o čemu se radi, ona počne vrijeđati i psovati, a ovaj požar je već treći ovoga tjedna – govore ljudi u strahu da im vatra ne zahvati vlastiti stan.

- N.R. je neuračunljiva i kadra upaliti cijelu zgradu – kažu susjedi, i dodaju kako je policija do sada bila pozvana nekoliko puta te su o svemu samo napravili zapisnik.

Zar se nešto još gore mora dogoditi, ili ne daj bože netko stradati pa da se poduzmu adekvatne mjere – pitaju se. Rješenje bi svakako bilo da se ovu bolesnu ženu preprati u bolnicu na neuropsihijatrijski odjel, a tada bi stanari 50-tak stanova zgrade u Kozarčevoj 26 u Varaždinu odahnuli.

pozar_3.jpg

Označeno u