Pijani vozači u Cerju Nebojse i Hrastovskom, oboje privedeni da se otrijezne

VV | 5.9.2022. u 10:27h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 2. rujna u 13.15 sati u Cerju Nebojse, u kontroli prometa policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaustavili su automobil kojim je upravljao muškarac starosti 40 godina.

Provjerama je utvrđeno da vozilom upravlja pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.79 g/kg. Također je utvrđeno kako je isti višestruki počinitelj istovrsnih prekršaja.

Isti je zbog navedenog prekršaja i bojazni da će i dalje činiti prekršaje uhićen i doveden u Policijsku postaju gdje je zadržan do otriježnjenja i dovođenja na nadležni prekršajni odjel Općinskog suda uz prekršajni nalog. Od istog su policijski službenici privremeno oduzeli osobno vozilo. Nakon saslušanja od strane prekršajnog suca okrivljenom je određeno zadržavanje u trajanju od deset dana, nakon čega je preda u Zatvor u Varaždinu.

U nedjelju, 4. rujna u 13.15 sati u Hrastovskom, u kontroli prometa policijski službenici Postaje prometne policije Varaždin kontrolirali su automobil kojim je upravljao muškarac starosti 57 godina. Provjerama je utvrđeno da vozilom upravlja pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.94 g/kg.

Isti je zbog navedenog prekršaja i bojazni da će i dalje činiti prekršaje uhićen i doveden u Policijsku postaju gdje je zadržan do otriježnjenja. Protiv okrivljenog podnijeti je Optužni prijedlog.