Pijane vožnje u novoj godini, obojica imali preko 2 promila alkohola u krvi

VV | 4.1.2021. u 11:07h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

U subotu, 1. siječnja u 22.30 sati u Radničkoj ulici u Hrašćici, policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave varaždinske zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao 34-godišnjak. Provjerama je utvrđeno da vozilom upravlja pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.11 g/kg.

Isti je zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden u Policijsku postaju Varaždin. Protiv počinitelja podnijeti je Optužni prijedlog.

Jučer, 3. siječnja u 20.20 sati u Ulici hrvatskih branitelja Domovinskog rata u Ludbregu, policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao 53-godišnjak. Provjerama je utvrđeno da vozilom upravlja pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.08 g/kg.

Isti je zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden u Policijsku postaju Ludbreg. Protiv počinitelja podnijeti je Optužni prijedlog.

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno 6 prometnih nesreća i to pet prometnih nesreća sa materijalnom štetom i  jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Tijekom ovog vikenda u kontroli prometa  utvrđeno je ukupno 75 prekršaja.