Pijane vožnje u Koretincu, Sračincu i Sudovčini, najviše napuhao mladić u Sudovčini

VV | 26.9.2022. u 17:44h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

U subotu, 24. rujna u 21.40 sati u Koretincu, u kontroli prometa policijski službenici Policijske postaje Ivanec kontrolirali su automobil kojim je upravljao muškarac starosti 46 godina. Provjerama je utvrđeno da vozilom upravlja pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.75 g/kg. Isti je zbog navedenog prekršaja i bojazni da će i dalje činiti prekršaje uhićen i doveden u Policijsku postaju gdje je zadržan do otriježnjenja. Protiv okrivljenog podnijeti je Optužni prijedlog.

U subotu, 24. rujna u 23.15 sati u Varaždinskoj ulici u Sračincu, u kontroli prometa policijski službenici Policijske postaje Varaždin kontrolirali su četverocikl kojim je upravljao mladić starosti 20 godina. Provjerama je utvrđeno da vozilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima i za vrijeme vožnje nije koristio zaštitnu kacigu, te je upravljao   pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.68 g/kg.  Također je utvrđeno kako  četvreocikl je neregistriran i neosiguran. Isti je zbog navedenog prekršaja i bojazni da će i dalje činiti prekršaje uhićen i doveden u Policijsku postaju gdje je zadržan do otriježnjenja. Protiv okrivljenog podnijeti je Optužni prijedlog.

U nedjelju, 25. rujna u 00.45 sati u Varaždinskoj ulici u Sudovčini, u kontroli prometa policijski službenici Postaje prometne policije Varaždin kontrolirali su teretni automobil kojim je upravljao mladić starosti 25 godina. Provjerama je utvrđeno da vozilom upravlja pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.23 g/kg. Isti je zbog navedenog prekršaja i bojazni da će i dalje činiti prekršaje uhićen i doveden u Policijsku postaju gdje je zadržan do otriježnjenja. Protiv okrivljenog podnijeti je Optužni prijedlog.

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno 13 prometnih nesreća i to dvanaest prometnih nesreća sa materijalnom štetom i jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.