Otkriven provalnik u dvije obiteljske kuće Foto: ilustracija

Otkriven provalnik u dvije obiteljske kuće

Varaždinske vijesti | 1.12.2023. u 13:08h | Objavljeno u Crna kronika

Protiv osumnjičenog 25-godišnjaka zbog počinjenja kaznenih djela teških krađa, podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 25-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca, počinio dvije teške krađe.

Sumnja, se da je krajem listopada ove godine u Kuršancu provalio u obiteljsku kuću u Ulici Zrinskih te je iz spavaće sobe ukrao nekoliko parfema. Materijalnu štetu 25-godišnji vlasnik procijenio je na oko 200 eura.

Ujedno, sumnja se kako je sredinom studenoga ove godine u Kuršancu provalio u obiteljsku kuću u Uskoj ulici te je iz spavaće sobe ukrao novac, parfeme i dr. predmete. Materijalnu štetu 24-godišnji vlasnik procijenio je na oko 700 eura. Tijekom istraživanja čakovečki policajci pronašli su dio ukradenih predmeta te ih vratili vlasniku.

Protiv osumnjičenog 25-godišnjaka zbog počinjenja kaznenih djela teških krađa, podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.