Osim krađa ovaj vikend bilo i tučnjave, potukli se 20-godišnjaci u Zagrebačkoj ulici

J.Š./Varaždinske vijesti | 29.11.2021. u 10:24h | Objavljeno u Crna kronika

Operativno komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske je jučer, 28. studenog oko 00.10 sati zaprimio dojavu građana o narušavanju javnog reda i mira na parkiralištu u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu.

Na mjestu događaja policijski službenici utvrdili su da je mladić starosti 20 godina pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.93 na osobito drzak i nepristojan način verbalno i fizički napao jednog mladića starosti 20 godina i dvije djevojke starosti 18 godina.

Brzom intervencijom policije spriječeno je daljnje narušavanje reda i mira. Na mjestu događaja je zatečen mladić koji je narušavao javni red, te je priveden u prostorije Policijske postaje Varaždin.

Prilikom fizičkog napada nije bilo ozlijeđenih osoba i nitko nije tražio medicinsku pomoć. Protiv počinitelja policijski službenici podnijeti će prekršajni nalog.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu žene starosti 69 godina, kojom prijavljuje da je 26. studenog u ulici Pavleka Miškine u Varaždinu, nepoznati počinitelj provalio u kuću. Visina materijalne štete kao i otuđeni predmeti utvrditi će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu odgovorne osobe jednog trgovačkog centra kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 26. studenog u Gospodarskoj ulici u Varaždinu iskoristio odsutnost i nepažnju zaposlenika i otuđio nekoliko parfema i drugih higijenskih artikala. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježeno je 6 prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Majerju, Sračincu, Klenovniku i u ostalim slučajevima u Varaždinu.

Radi se o prekršajima koji se odnose na; viku i galamu, naročito drsko ponašanje, omalovažavanje i vrijeđanje policijskih službenika, davanje alkoholnih pića maloljetnim osobama i osobama pod utjecajem alkohola, te prosjačenju.

Označeno u