Niz provala u vozila: Kralo se u Dravskoj šumi, Majerju, Aquacityju... Foto: Ilustracija

Niz provala u vozila: Kralo se u Dravskoj šumi, Majerju, Aquacityju...

M.N./Varaždinske vijesti | 12.8.2019. u 17:22h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 55-godišnjaka, kojom prijavljuje da mu je nepoznati počinitelj od 4. do 9. kolovoza 2019. godine u Radićevoj ulici u Majerju provalio u osobno vozilo iz kojeg je otuđio kožnu navlaku mjenjača. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 51-godišnjakinje, kojom prijavljuje da joj je nepoznati počinitelj 8. kolovoza u Miškininovoj ulici u Varaždinu iz otključanog vozila otuđio etui sa dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 20-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj u Dravskoj park šumi u Varaždinu u petak 9. kolovoza provalio u osobno vozilo iz kojeg je otuđio torbicu sa dokumentima. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovih kaznenih djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 38-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj na parkiralištu kod kupališta Aquacity u Varaždinu u petak 9. kolovoza provalio u osobno vozilo iz kojeg je otuđio torbicu sa dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovih kaznenih djela.