Neugašena cigareta u kanti za smeće izazvala požar u kući 59-godišnjakinje

J.Š./Varaždinske vijesti | 9.3.2020. u 11:25h | Objavljeno u Crna kronika

U subotu, 7. ožujka oko 00.30 sati u ulici Leopolda Ebnera u Varaždinu izbio je požar u kući 59-godišnjakinje. Kako je utvrđeno požar je izbio uslijed djelovanja neugašene cigarete koja je bila odbačena u kantu za smeće, nakon čega je došlo do zapaljenja donjih kuhinjskih elemenata i nagorijevanja gornjih elemenata. Na mjesto događaja izašli su vatrogasci JVP Varaždin, koji su ugasili požar.

Ozlijeđenih osoba nije bilo, već je nastupila materijalna šteta koja će se utvrditi naknadno.

Jučer, 8. ožujka oko 16.50 sati u Glavnoj ulici u Selniku izbio je požar na vozilu marke Peugeot, u vlasništvu 43-godišnjakinje. Vlasnica je upravljala vozilom te je prilikom vožnje došlo do zapaljenja elektroinstalacija. Požar je ugasila sama vlasnica vatrogasnim aparatom. Ozlijeđenih osoba nije bilo, već je nastupila materijalna šteta koja će se utvrditi naknadno.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježeno je sedam prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Beretincu i u ostalim slučajevima u Varaždinu. Radi se o prekršajima koji se odnose na; ne držanje životinja pod nadzorom, tuča, svađa i vika i galama, vrijeđanje i omalovažavanje službenih osoba.