Netko je ukrao bulldoga i boksera iz dvorišta 44-godišnjakinje u Čalincu Foto: Ilustracija

Netko je ukrao bulldoga i boksera iz dvorišta 44-godišnjakinje u Čalincu

vv | 9.9.2024. u 11:32h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 6. rujna u Čalincu, nepoznati je počinitelj iz ograđenog dvorišta u vlasništvu 44-godišnjakinje, otuđio dva psa pasmina francuski buldog i njemački bokser. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 1 000 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U utorak, 3. rujna, nepoznati je počinitelj iz trgovine u ulici Augusta Šenoe u Varaždinu otuđio razne artikle. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U srijedu, 4. rujna, nepoznati počinitelj je iz trgovine u Optujskoj ulici u Varaždinu otuđio desetak parfema. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 1 500 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 6. rujna tijekom prijepodnevnih sati,  nepoznati je počinitelj iz stalka za bicikle u ulici Ivana Kukuljevića u Varaždinu, otuđio zaključani bicikl u vlasništvu 62-godišnjaka. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

U petak, 6. rujna, dvoje nepoznatih počinitelja je iz trgovine u Optujskoj ulici u Varaždinu otuđilo razne artikle. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.