Nesreće u Varaždinu, Kelemenu i Vrbanovcu - ozlijeđene četiri osobe Foto: ilustracija

Nesreće u Varaždinu, Kelemenu i Vrbanovcu - ozlijeđene četiri osobe

Varaždinske vijesti | 22.7.2021. u 12:37h | Objavljeno u Crna kronika

Jučer, 21. srpnja oko 15.40 sati u Supilovoj ulici u Varaždinu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Muškarac starosti 50 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Supilove ulice u smjeru Merlićeve ulice. Vozilom se uključivao u promet vožnjom unaprijed, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike, te je zadnjim desnim kotačem prešao preko noge 33-godišnje pješakinje, a koja je u tom trenutku ulazila u vozilo. Pješakinja je zadobila ozljede, te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Jučer, 21. srpnja u 18.10 sati u Kelemenu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Muškarac starosti 71 godinu upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 0.69 g/kg. Upravljao je iz smjera Kelemena u smjeru Zbelave. Brzinu vozila nije prilagodio stanju i uvjetima prometovanja, te je prilikom izlaska iz zavoja vozilom izletio u cestovni jarak, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila. Vozač zadobio ozljede, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Jučer, 21. srpnja oko 20.55 sati u Vrbanovcu u prometnoj su nesreći ozlijeđene dvije osobe. Muškarac starosti 29 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Novakovca u smjeru Vrbanovca. Upravljajući teretnim vozilom mladić starosti 24 godine je započeo pretjecati vozilo ispred sebe, a da se prethodno nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu u trenutku kada je 29-godišnjak vozilom već bio u fazi skretanja u lijevo na kolni ulaz obiteljske kuće. Tom prilikom je došlo do udara prednjeg djela teretnog vozila u zadnji dio osobnog vozila. Lakše ozljede su zadobili putnici u osobnom vozilu starosti 30 i 13 godina. Medicinska pomoć pružena im je u varaždinskoj Općoj bolnici.

Označeno u