Neoprezni 60-godišnjak se autom zabio u kolonu vozila i završio u bolnici Foto: Slika čitatelja

Neoprezni 60-godišnjak se autom zabio u kolonu vozila i završio u bolnici

vv | 18.9.2024. u 11:39h | Objavljeno u Crna kronika

​U utorak, 17. rujna oko 15.10 sati, u Podravskoj ulici u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna osoba.

FOTO Prometna nesreća u Podravskoj u Varaždinu, promet jednom trakom

Muškarac starosti 60 godina upravljao je osobnim automobilom. Dolaskom pred podvožnjak brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju prometa te zaustavljenoj koloni vozila, uslijed čega je prednjim dijelom svog vozila udario u zadnji dio osobnog automobila koji se nalazio zaustavljen u koloni ispred njega, a istim je prije toga upravljao 21-godišnjak. 

Od udara osobni automobil 21-godišnjaka odbačen je unaprijed gdje je prednjim dijelom udario u zadnji dio teretnog automobila koji se također nalazio zaustavljen u koloni, a istim je upravljala 38-godišnjakinja.

Od udara teretni automobil odbačen je unaprijed gdje je prednjim dijelom udario u zadnji dio zaustavljenog u koloni osobnog automobila kojim je u istom smjeru prije toga upravljao 27-godišnjak.

U prometnoj nesreći ozlijeđen je 60-godišnji vozač. Medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove ozlijede će se okvalificirati naknadno.

Screenshot_20240917_163739_com.viber.voip.jpg