Nedeljanec i Vidovec na meti lopova, krađe i u Bikovcu i Kolarovcu Foto: Pexels/ilustracija

Nedeljanec i Vidovec na meti lopova, krađe i u Bikovcu i Kolarovcu

Varaždinske vijesti | 6.3.2024. u 18:30h | Objavljeno u Crna kronika

U razdoblju od 4. do 5. ožujka u Nedeljancu, nepoznati počinitelj je na parkiralištu, iz automobila u vlasništvu 65-godišnjaka otuđio novac da bi potom provalio u ugostiteljski objekt i iz njega otuđio novac. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U utorak, 5. ožujka, u Nedeljancu, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt i u aparat za klađenje te otuđio novac. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U utorak, 5. ožujka, u Vidovcu, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu i otuđio novac. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 200 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U utorak, 5. ožujka, u Kolarovcu, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu i otuđio cigarete i alkoholna pića. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U utorak, 5. ožujka, u mjestu Bikovec, nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu 78-godišnjaka otuđio novac i zlatni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u