Nakon sudara sletio u kuću u Turčinu, ozlijeđeno pet osoba Foto: VV

Nakon sudara sletio u kuću u Turčinu, ozlijeđeno pet osoba

Varaždinske vijesti | 27.2.2024. u 10:08h | Objavljeno u Crna kronika

U ponedjeljak, 26. veljače oko 15.45 sati u Zagrebačkoj ulici u Turčinu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno pet osoba.

>> FOTO Teška prometna nesreća u Turčinu, auto završio u dvorištu zapuštene kuće

Kako su danas izvijestili iz policije, muškarac starosti 31-godina upravljao je osobnim automobilom iz smjera Varaždina u smjeru Novog Marofa.

- On je započeo radnju vozilom prestrojavanjem iz desne u lijevu prometnu traku, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu. Tom je prilikom lijevim bočnim dijelom svog vozila udario u prednji desni bočni dio osobnog automobila kojim je lijevom prometnom trakom u istom smjeru upravljao 23-godišnjak. Od siline udara vozilo 23-godišnjaka odbačeno je van kolnika gdje je udarilo u betonski rubnik i prometni znak. Osobni automobil 31-godišnjaka je također odbačen van kolnika gdje je zadnjim dijelom vozila udario u metalnu ogradu i ormarić elektroinstalacija nakon čega je došlo do prevrtanja vozila na krov i udara u metalnu ogradu i zid kuće - naveli su iz policije.

U prometnoj nesreći ozlijeđena su oba vozača te 51, 47 i 43-godišnji putnici iz vozila 31-godišnjaka. Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njihove ozlijede će se okvalificirati naknadno.