Nakon proslave Martinja nekoliko vozača noć provelo u policijskoj stanici Foto: ilustracija

Nakon proslave Martinja nekoliko vozača noć provelo u policijskoj stanici

Varaždinske vijesti | 11.11.2019. u 13:04h | Objavljeno u Crna kronika

Policija je ovog vikenda, u kojem su zaredala martinjska slavlja, imala pune ruke posla s vozačima pod utjecajem alkohola.

U subotu, 9. studenog u 00.20 sati u Vrbanovcu, policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 1.41 g/kg upravljao 28-godišnjak. Istog dana, u 23.15 sati u Martijancu, policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2.00 g/kg upravljao 35-godišnjak. U nedjelju, 10. studenog u 2.15 sati u Ludbregu, policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2.29 g/kg upravljao 42-godišnjak.

Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, dovedeni su u Policijsku postaju Ludbreg te su smješteni u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola. Protiv njih podnijet će se Optužni prijedlozi prekršajnom odjelu Općinskog suda u Varaždinu.

Osim ludbreške, i varaždinska je policija imala posla.

U nedjelju, 10. studenoga, u 2.15 sati u Varaždinu, policijski službenici postaje prometne policije Varaždin zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2.15 g/kg upravljao 35-godišnjak. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden je u Policijsku postaju Varaždin, te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola. Protiv njega podnijet će se Optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Varaždinu.