Nakon prometne nesreće u Malom Bukovcu, vatrogasci DVD-a Ludbreg izvlačili prikliještenu osobu Foto: DVD Ludbreg

Nakon prometne nesreće u Malom Bukovcu, vatrogasci DVD-a Ludbreg izvlačili prikliještenu osobu

vv | 3.6.2024. u 15:33h | Objavljeno u Crna kronika

U nedjelju, 2. lipnja oko 6 sati u ulici Vladimira Nazora u Malom Bukovcu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Muškarac starosti 27 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.75 promila.

Pri ulasku u lijevi nepregledni zavoj, zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama ceste, u zanošenju stražnjeg dijela vozila, prešao je vozilom na travnatu površinu s istočne strane kolnika i prednjim desnim dijelom i desnom bočnom stranom vozila udario u betonski stup javne rasvjete.

Vozilo se nakon toga nastavilo kretati travnatom površinom i preko prilaznog kolnika dvorištu, pri čemu je u zanošenju, prednjim desnim dijelom naletjelo na dvorišnu ogradu, a potom lijevom bočnom stranom na betonski stup javne rasvjete. Pritom je ponovno odbačeno na dvorišnu ogradu susjedne kuće gdje se zaustavilo.

Na mjesto intervencije su došli vatrogasci DVD-a Ludbreg koji su morali intervenirati i  osloboditi jednu priklještenu osobu, na mjestu nesreće su bili još i vatrogasci DVD-a Mali Bukovec.

U prometnoj je nesreći ozlijeđen vozač te dvojica putnika iz vozila starosti 19 i 20 godina. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Koprivnica, a njihove će se ozlijede okvalificirati naknadno.