Naguravale se i napale zaštitarku te ukrale robu vrijednu 1800 kuna

VV | 9.5.2022. u 21:08h | Objavljeno u Crna kronika

U subotu, 7. svibnja oko 12 sati, dvije nepoznate ženske osobe počinile su razbojničku krađu u trgovini u Gospodarskoj ulici u Varaždinu. Navedene su ušle u prostor trgovine, gdje je jedna od njih u svoju torbu stavila nekoliko komada aku baterija za električne alate i jednu haljinu. Nakon toga su zajedno prošle pokraj blagajne i uputile se van iz trgovine, ne plativši robu. Pri izlasku iz trgovine, zaustavila ih je 58-godišnja zaštitarka u namjeri da pregleda torbu, na što su je navedene izgurale iz trgovine van i pobjegle. Prilikom naguravanja jedna od njih joj je zadala udarac šakom u predjelu prsa. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 1800 kuna. Policijski službenici poduzimaju intenzivne mjere i radnje u cilju otkrivanja nepoznatih počiniteljica.

U vremenu od 6. do 7. svibnja, u ulici Ljudevita Gaja u Kućan Marofu, nepoznati je počinitelj provalio u skladište alata u vlasništvu 77-godišnjaka, iz kojeg nije ništa otuđio. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 30. travnja do 8. svibnja u Vrtlinovcu, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 59-godišnjaka te otuđio flaksericu i novu kupaonsku opremu. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Označeno u