Naguravala se sa zaposlenicom dok je neuspješno pokušala ukrasti novac iz blagajne

VV | 14.6.2021. u 10:55h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad ženom starosti 33 godine. Sumnja se da je u petak, 11. lipnja oko 14.55 sati došla u jedan ugostiteljski objekt u Optujskoj ulici u Varaždinu kojom prilikom je iskoristila odsutnost 20-godišnje zaposlenice i pokušala joj iz ladice blagajne otuđiti novac. Tom prilikom je 33-godišnjakinja u namjeri krađe novca naguravala zaposlenicu, ali nije uspjela otuđiti novac jer je spriječena od strane zaposlenice i građana. Na mjesto događaja izašli su policijski službenici koji su 33-godišnjakinju uhitili i priveli na kriminalističko istraživanje u policijski postaju. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičene podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo Razbojničke krađe u pokušaju.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu muškarca starosti 58 godina, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 2. do 12. lipnja na Varaždin Bregu provalio u vikendicu. Visina materijalne štete kao i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaprimili su kaznenu prijavu muškarca starosti 64 godine, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 7. do 12. lipnja u Presečnom provalio u kuću iz koje je otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su kaznenu prijavu 24-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 12. lipnja u Vinogradskoj ulici u Svetom Petru iskoristio odsutnost vlasnice i iz kuće joj otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 25-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 12. lipnja u ulici Glavić u Varaždin Bregu provalio u osobno vozilo iz kojeg je otuđio novčanik sa dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaprimili su kaznenu prijavu 35-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 12. lipnja u Mađarevu provalio u osobno vozilo iz kojeg je otuđio torbicu i novčanik sa dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 25-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 13. lipnja u ulici Motičnjak u Varaždinu otuđio iz osobnog vozila novčanik sa dokumentima i novcem, nakon čega je nepoznati počinitelj iskoristio otuđenu karticu i na bankomatu jedne banke izvršio nekoliko nedozvoljenih transakcija i sa računa podignuo više tisuća kuna. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog trgovačkog centra, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 13. lipnja u Gospodarskoj ulici u Varaždinu provalio u skladište iz kojeg je otuđio PVC ambalažu. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.