Na meti lopova vikendice u Vinica Bregu - kradu sve redom Foto: Pexels/ilustracija

Na meti lopova vikendice u Vinica Bregu - kradu sve redom

Varaždinske vijesti | 2.1.2024. u 17:30h | Objavljeno u Crna kronika

U vremenu od 28. do 29. prosinca 2023. godine, nepoznati je počinitelj provalio u pet vikend kuća u Ulici Mali Trstenik u Vinica Bregu. Tom je prilikom iz jedne od vikend kuća otuđio razna alkoholna pića, bušilicu i nekoliko litara benzina, dok iz drugih vikend kuća nije ništa otuđio. Ukupna visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 24. do 30. prosinca 2023. godine, u mjestu Vinica Breg, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 43-godišnjaka te otuđio televizor, zvučnik i druge predmete. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 2.000 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje s ciljem pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 24. do 31. prosinca 2023. godine u Vinica Bregu, nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u vikend kuću u vlasništvu 63-godišnjaka i 45-godišnjakinje. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Označeno u