Na ludbreškom i ivanečkom području ukradeni miješalica za beton, metalna auto prikolica i motorna pila Foto: Long Beach Concrete

Na ludbreškom i ivanečkom području ukradeni miješalica za beton, metalna auto prikolica i motorna pila

Varaždinske vijesti | 1.4.2022. u 17:30h | Objavljeno u Crna kronika

Autor fotografije: Long Beach Concrete

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 41 godinu iz Ludbrega. Sumnja se da je jučer, 31. ožujka u prijepodnevnim satima u Vinogradima Ludbreškim otuđio jednu metalnu auto prikolicu vlasništvo 61-godišnjaka.

Brzom intervencijom policije počinitelj i prikolica su pronađeni. Počinitelj je priveden na kriminalističko istraživanje, dok je prikolica vraćena vlasniku.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog podnijeta je kaznena prijava za kazneno djelo Krađe nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladića starosti 17 i 18 godina. Kako je utvrđeno, sumnja se da su 25. ožujka iz parkiranog traktora u Prigorcu otuđili jednu motornu pilu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su protiv osumnjičenih podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 41 godinu. Sumnja se da je 3. ožujka u Vinogradima Ludbreškim s gradilišta vikend kuće otuđio miješalicu za beton vlasništvo 48-godišnjaka.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su protiv osumnjičenog podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.