Muškarca zahvatila guma traktora i pregazila ga

J.Š./Varaždinske vijesti | 17.6.2019. u 20:25h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 14. lipnja oko 9.45 sati u Lepoglavi, na šumskom putu Čret, ozlijeđen je 48-godišnji muškarac. On je pokušao upaliti traktor kojem je bila pridodana laka prikolica, na način što ga je rukama gurao prema naprijed. Kad je traktor krenuo, muškarac se rukama uhvatio za volan, pri čemu ga je zahvatila guma traktora i pregazila ga. Traktor se zaustavio u vinogradu gdje se prevrnuo na lijevi bok, porušivši pritom nekoliko redova plantaže vinograda. Ozlijeđeni je 48-godišnjak prevezen u Opću bolnicu Varaždin gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Danas, 17. lipnja oko 0.30 sati na županijskoj cesti između mjesta Tužno i Krkanec, izbio je požar na osobnom vozilu marke Opel Astra, kojim je upravljao 29-godišnji vlasnik. Prilikom uočavanja požara koji je započeo u dijelu instrument ploče s ugrađenim auto-radijom, vlasnik je zaustavio vozilo uz rub kolnika i izašao iz istog te nije zadobio nikakve ozljede. Požaru su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vidovec, a u istom su izgorjeli svi PVC i gumeni dijelovi, kao i boja na cijelom unutarnjem i vanjskom dijelu vozila te razni alat. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 35 000 kuna.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježeno je 10 prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Petrijancu, Ivancu, Bednji, Varaždinu te u dva slučaja u Punikvama, Klenovniku i Varaždin Bregu, a radi se o događajima vezanim uz svađu, viku i galamu; naročito drsko i nepristojno ponašanje, skitnju i prosjačenje te držanje životinja bez nadzora.

Označeno u