37-godišnjak iz Jalkovečke zadobio ubodne rane prsišta - uhićena 38-godišnjakinja Foto: Ilustracija/Krešimir Đurić

37-godišnjak iz Jalkovečke zadobio ubodne rane prsišta - uhićena 38-godišnjakinja

IHR/Varaždinske vijesti | 7.8.2021. u 13:23h | Objavljeno u Crna kronika

Kao što smo već izvijestili, rano jutros u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu nožem je ozlijeđen muškarac. 

- U Jalkovečkoj ulici u Varaždinu rano jutros žena nožem ozlijedila muškarca

Iz policije su izvijestili kako su dojavu dobili jutros u 4.40 sati.

- Operativno-komunikacijski PU varaždinske zaprimio je dojavu Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije da je u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu, na ulici, jedan građanin zatekao ozlijeđenu mušku osobu. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja, utvrđeno je da se radi o 37-godišnjaku, koji je imao ubodne rane u predjelu prsišta. Muškarac je po ekipi Zavoda za hitnu medicinu prevezen u Opću bolnicu Varaždin gdje je zadržan na daljnjem liječenju - izvijestili su iz PU varaždinske.

Na mjesto događaja izašla je Županijska državna odvjetnica u Varaždinu koja je obavila očevid uz stručnu pomoć policijskih službenika PU varaždinske.

Prema rezultatima provedenog očevida, postoji osnovana sumnja da je 38-godišnja hrvatska državljanka 7. kolovoza . oko 4.00 sata u obiteljskoj kući u Varaždinu, zadala oštrim predmetom više uboda 37-godišnjem hrvatskom državljaninu i nanijela mu ozljede opasne po život, a život mu je spašen hitnom medicinskom intervencijom.
Državno odvjetništvo je izdalo naloge za tjelesni pregled i uzimanje bioloških uzoraka sudionika događaja, a naložit će se provođenje daljnjih dokaznih radnji i potrebnih izvida. Protiv uhićene 38-godišnjakinje predložit će se određivanje istražnog zatvora

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju, u Policijsku je upravu privedena i uhićena ženska osoba koja se dovodi u sumnju u počinjenje kaznenog djela te je u tijeku kriminalističko istraživanje nad istom.

Označeno u