Motociklist ozlijeđen kod Možđenca, motocikl se zapalio Foto: Ilustracija

Motociklist ozlijeđen kod Možđenca, motocikl se zapalio

VV | 17.10.2022. u 12:49h | Objavljeno u Crna kronika

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 14. listopada oko 22.20 sati na državnoj cesti D-22 kod Možđenca, ozlijeđen je 22-godišnjak. On je upravljao motociklom iz smjera Možđenca u smjeru Novog Marofa. Dolaskom do asfaltiranog dijela ceste na makadamsku cestu koja je u izgradnji, zbog neprilagođene brzine kretanja stanju i uvjetima na cesti, izgubio je nadzor nad upravljačem i pao na tlo. Nakon toga se s motociklom odsklizao i udario u betonski rubnik kružnog toga, pri čemu se motocikl zapalio. Požar je vatrogasnim aparatom ugasio građanin koji je naišao na mjesto događaja. Vozač je pritom ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

U subotu, 15. listopada oko 16 sati na državnoj cesti D-3 u Brezničkom Humu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Muškarac starosti 57 godina upravljao je motociklom te se zaustavio na kolniku radi upaljenog crvenog svjetla na semaforu. U tom je trenutku u stražnji dio njegovog motocikla, zbog nedržanja potrebitog razmaka pri vožnji u slijedu, prednjim dijelom udario motocikl kojim je iza njega u istom smjeru upravljao 44-godišnjak. U prometnoj je nesreći ozlijeđen 44-godišnji vozač te je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu.

U petak, 14. listopada oko 7.50 sati u Aleji kralja Zvonimira u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Žena starosti 63 godine upravljala je osobnim vozilom u smjeru ulice Tina Ujevića. U jednom je trenutku započela skretanje ulijevo na kolni ulaz, pri čemu je stražnjim lijevim kotačem vozila zahvatila stražnji dio stopala desne noge 48-godišnjaka koji se nalazio sa stražnje desne strane osobnog vozila zaustavljenog na kolnom ulazu i vadio dijete iz auto sjedalice u vozilu. Zbog zadobivenih ozljeda 48-godišnjaku je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.