Mladić iz Varaždinskih Toplica na internetu izvrijeđao prometnu policajku pa "zaradio" prijavu

MGA/VV | 24.4.2020. u 11:05h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske provedenim su izvidima utvrdili da je 27-godišnjak s područja Varaždinskih Toplica, na jednoj društvenoj mreži vrijeđao i omalovažavao policijsku službenicu Postaje prometne policije Varaždin.

On je, komentirajući objavu počinitelja prometnog prekršaja, koji je tijekom prosinca 2019. godine u Varaždinu utvrdila navedena službenica, istu nazivao raznim pogrdnim riječima. Protiv njega će se podnijeti optužni prijedlog nadležnom sucu Općinskog suda u Varaždinu zbog prekršaja iz članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U vremenu od 23. ožujka do 23. travnja ove godine u Malom Bukovcu, nepoznati je počinitelj provalio u spremište na dvorištu kuće u vlasništvu 56-godišnjaka te otuđio aparat za varenje i nekoliko kanistara s dizel gorivom. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 22. do 23. travnja u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu nepoznati je počinitelj provalio u spremište u dvorištu stambene zgrade te otuđio dva bicikla u vlasništvu 51-godišnjakinje. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja navedenog kaznenog djela.

Označeno u