16-godišnjak iz Sudovca, otišao na rođendan 18-godišnjakinje pa preminuo nakon udarca

ePodravina | 14.5.2023. u 11:59h | Objavljeno u Crna kronika

U vinskom podrumu, prostoru koji se iznajmljuje u sklopu kafića Joker u Kostanjevcu Riječkom, slavio se rođendan 18-godišnjakinje na kojem je tragično preminula jedna osoba, mladić od 16 godina iz Sudovca, javlja ePodravina.

Na proslavi je bilo više desetaka mladih osoba, među kojima i dvojica prijatelja koji su se u jednom momentu posvađala te je ispred prostora, na dječjem igralištu kod tobogana došlo do njihovog naguravanja. Jedan je mladić, stariji godinu dana, udario drugog i ovaj se nakon 10, 15 sekundi srušio i više se nije probudio. Sve se dogodilo iza ponoći, oko 1 sat. Djelatnici hitne pomoći mladića su reanimirali pola sata, no nije mu bilo spasa i preminuo je u kolima hitne pomoći.

Prema neslužbenim informacijama ePodravine, mladić (17) koji je udario prijatelja je od šoka pobjegao s mjesta događaja, no ubrzo se vratio. 

- Danas oko 1.23 sati policija je postupala po dojavi Hitne medicinske pomoći Križevci da pružaju medicinsku pomoć 16-godišnjaku u ugostiteljskom objektu u Kostanjevcu Riječkom. Mladić je nakon pružene liječničke pomoći naknadno preminuo - poručili iz PU koprivničko-križevačke.

Uhićena je jedna osoba koja se povezuje s ovim događajem, a kriminalističko istraživanje i dalje se provodi kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja.

Označeno u