MLADA VOZAČICA 19-godišnjakinja autom "pobrala" biciklista

VV/MH | 28.5.2021. u 17:30h | Objavljeno u Crna kronika

U prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu, 26. svibnja, oko 14.20 sati u Gospodarskoj ulici u Varaždinu, ozlijeđena je jedna osoba. Djevojka u dobi od 19 godina upravljala je osobnim vozilom Gospodarskom ulicom u smjeru Gornjeg
Kućana.

-U jednom je trenutku započela pretjecanje bicikla ispred sebe kojim je uz desni rub kolnika u istom smjeru upravljao 40-godišnjak te je zbog nekretanja na potrebnoj udaljenosti od pretjecanog vozila, vanjskim bočnim ogledalom vozila udarila u lijevi bočni dio bicikla. Biciklist je uslijed udara izgubio ravnotežu i pao na kolnik.- kažu djelatnici PU varaždinske, naglašavajući kako je 40-godišnjak naknadno zatražio liječničku pomoć u Općoj bolnici Varaždin.

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak, 27. svibnja u Varaždinu. Mladić u dobi od 24 godine upravljao je osobnim vozilom kolnim prilazom ulici Miroslava Krleže na ulicu Zrinskih i Frankopana.

-Tom je prilikom zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake, vozilom skrenuo u lijevo na suprotnu prometnu traku. Pritom je prednjim dijelom vozila udario u bicikl kojim je iz smjera ulice Stjepana Vukovića u smjeru ulice Miroslava Krleže upravljao 47-godišnjak. On je uslijed udara pao na poklopac motora osobnog vozila, a zatim na kolnik, pri čemu je ozlijeđen. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.- navode djelatnici PU varaždinske.